43 32 85 06
{{count}}
Din ordre er først bindende, når vi har bekræftet den

Cookie- og privatlivspolitik


Ejeroplysninger

Røverkøb A/S

Priorparken 355

2605 Brøndby

webshop@roverkob.dk

 

Cookies

 

På roverkob.dk anvendes cookies for at give dig en bedre oplevelse, når du besøger vores webshop. Ved besøg af denne side  vil vi muligvis gemme en cookie på din computer.

 

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

 

Formål med cookies på vores website:

  • At levere en nødvendig funktion (f.eks. at varer i indkøbskurven huskes)
  • At optimere brugerens oplevelse af sitet
  • At generere webstatistik

 

Google Analytics

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

Google Adwords

Websitet bruger cookies fra Google Adwords-kampagner for at følge effekten af vores annoncer, som vises ved søgninger på Google.

 

Facebook

Websitet bruger cookies fra Facebook i forbindelse med målrettet annoncering.

 

Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Vejledninger til de mest almindelige browsere: http://minecookies.org/cookiehandtering/

Læs mere om Cookie-loven her

 

Privatlivspolitik

 

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering eller køb. For at du kan gennemfør en ordre hos os, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Røverkøb A/S og opbevares i fem år (5 år grundet krav i bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og personalet i Røverkøb Webshop for Røverkøb A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på roverkob.dker Røverkøb A/S, Priorparken 355, 2605 Brøndby.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret og vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til roverkob.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Dog videregives oplysninger til udvalgte og betroede tredjemænd, der er berettiget til at benytte dine personlige oplysninger med henblik på at levere de varer, som du har bestilt, og kunne holde dig orientereret om status på din ordre.

Dertil bruger roverkob.dk også Trustpilot til at indsamle anmeldelser af brugernes købsoplevelse i webshoppen. Når din ordre er gennemført, sender vi dig en forespørgsel om at anmelde din købsoplevelse via e-mail.

Som registreret hos roverkob.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Røverkøb A/S via e-mail webshop@roverkob.dk.

 

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

 

Sidst opdateret: 1. december 2015

Cookies

Vi anvender cookies på hjemmesiden for at gøre din oplevelse med web-shoppen bedre. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Læs mere om cookies